Category Archives: Coduri Counter Strike

Download Super Simple Wall

Detali: Acesta este wall pentru counter strike, super simple wall.

Perfect Depthrange Style Walls
NoFlash
NoSmoke
NoSky
NoAds (Banners Above Scoreboard & Banners On Walls) Read more »

Coduri steam nedetectabil

Aveti mai jos un cod pentru steam nedetectabil, aceste coduri contin mai multe coduri, wall, aim, speed, etc… Coduri steam nedetectabil. Poate fi folosit pe clientul steam dupa ce ati intrat in counter strike: Read more »

Coduri counter strike 1.6 Aim Hack Wall

Aim Hack Wall – Activarea acestui cod este foarte simpla, Dezchideti arhiva pe care o descarcati mai jos, dezarhivati si dati click pe cdhack.exe, Intrati in clientul counter strike si intrati pe  un server pentru a incerca codul, Codul se poate activa si dezactiva prin simpla apasare a tastei DEL

Download codur counter strike 1.6 Aim hack wall

Aim-Hack-Wall

Download wall, speed, aim

YaMH este un cod care contine mai multe coduri la un loc, pentru activare urmariti mai jos:

Cum sa activezi codul acesta? Dati dublu click pe YaMh.exe dupa care apasati pe Load Cheat, Intrati in clientul de counter strike si Apasati pe F Pentru a activa meniul codului si DEL pentru a activa consola,  De aici va puteti descurca si cu mausul. Read more »

Super Simple Wall v4.3 / Download wall

Super Simple Wall v4.3 – Activarea codului se face: Dezarhivati arhiva downloadata mai jos, intrati in folderul dezarhivat si dati click pe SS Wallv4.3.exe Apasati load cheat apoi intrati in clientul counter strike, Dupa ce ati intrat in client accesati un server si apasati tasta F10, Codul se va activa automat, de aici nu veti mai avea probleme. Bafta la joc.

Aveti mai jos download wall hack, Coduri counter strike, Download wall : Read more »