Category Archives: Diverse

Gazduire web pentru site-ul tau.

De curand am intrat intr-o mica colaborare cu o firma de gazduire web si anume ShopHost, Aceasta firma ofera servicii de gazduire web de calitate, Noi avem o mica colaborare cu ei dupa cum vedeti si in posturi avem bannerele lor, Asa ca ne-am gandit sa facem si acest post, Daca aveti nevoie de gazduire web de calitate si la preturi accesibile puteti sa ii alegeti pe ei.

Planuri gazduire web – puteti sa alegeti oricare din planurile de gazduire web, planuri pentru toate buzunarele dupa parerea mea,  De curand am fost anuntat ca cei ce comanda gazduire web de la shophost.ro vor fi ajutati sa isi mute site-ul la ei si anume Migrare gratuita, deocamdata cstriketutorial nu este hostat la ei, speram ca in luna februarie sa ne mutam pe serverele lor.
LE: cstriketutorial e acum hostat de shophost.ro.
Sa luam totul pe scurt, Daca aveti nevoie de:

Gazduire web de calitate
– Support de calitate si la orice ora/zi, Support-ul il primiti de luni pana duminica intre orele 08:00 – 00:00.
– Uptime de 98% garantat
– Pentru ei clienti sunt pe primul loc, Personal am un singur site la ei si in curand se vor muta si altele, dar nu am avut absolut nici o problema pana acum.

Cei ce doresc gazduire web de calitate cu un uptime si support bun le propun sa incerce serviciile oferite de ShopHost Nu o sa va para rau.

Nu te obliga Nimeni sa joci cu coduri !!!

In ultimele zile am fost criticati pentru ca oferim spre download coduri steam si cs Ei bine, Noi nu va obligam sa jucati cu coduri counter strike sau sa folositi coduri counter strike pentru a juca pe servere publice. Coduri steam sunt puse pentru download deoarece sunt unii care joaca cu ele doar pentru distractie pe servere private nu pe publice, Codurile steam si counter strike pot fi folosite de oricine, NOI NU OBLIGAM pe nimeni sa joace cu coduri counter strike /coduri steam Fiecare om poate decide liber daca vrea sa joace cu coduri counter strike sau nu.

Cat despre coduri counter strike source La fel ca mai sus, Nu va obligam sa folositi coduri css nu va obligam sa folositi coduri counter strike source, Dar nici nu suntem vinovati daca conturile de steam ale dvs sunt banate din cauza codurilor folosite de pe acest site. Nu garantam nimic, Nu promitem nimic, Va oferim spre download, le folositi daca va merg e ok daca nu e bine si asa. Coduri Counter strike Source nu sunt create de noi sunt gasite prin cautari in google.

Lista Moduri Counter strike

Aveti mai jos o lista cu toate modurile din jocul counter strike. In curand o sa apara si download pentru ele.
1. Meta Mod 1.19p29
2. Amx Mod 0.9.9
3. Admin Mod 2.5.6
4. Amx Mod X 1.76d
5. StatsMe 2.8.3
6. HLGuard 1.8 Read more »

Lj script 7 strafes

Cautand pe Fpsbanana am dat peste un nou script pentru LJ scriptul este dat mai jos, dar daca doriti mai multe explicati despre el si detali puteti sa accesati fpsbanana si sa va informati mai bine, Pentru cunoscatori scriptul se trece in cfg si se salveaza. Read more »

Lista Cvars Server

hostname The name of the server.
sv_password Set server password. Leave blank to disable.
mp_friendlyfire <0/1> Turn on/off friendlyfire. Default: Off
mp_footsteps <0/1> Turn on/off footsteps. Default: On
mp_autoteambalance <0/1> Force clients to auto-join the opposite team if they are not balanced. Default: On Read more »