Tag Archives: cele mai noi coduri steam

Nu te obliga Nimeni sa joci cu coduri !!!

In ultimele zile am fost criticati pentru ca oferim spre download coduri steam si cs Ei bine, Noi nu va obligam sa jucati cu coduri counter strike sau sa folositi coduri counter strike pentru a juca pe servere publice. Coduri steam sunt puse pentru download deoarece sunt unii care joaca cu ele doar pentru distractie pe servere private nu pe publice, Codurile steam si counter strike pot fi folosite de oricine, NOI NU OBLIGAM pe nimeni sa joace cu coduri counter strike /coduri steam Fiecare om poate decide liber daca vrea sa joace cu coduri counter strike sau nu.

Cat despre coduri counter strike source La fel ca mai sus, Nu va obligam sa folositi coduri css nu va obligam sa folositi coduri counter strike source, Dar nici nu suntem vinovati daca conturile de steam ale dvs sunt banate din cauza codurilor folosite de pe acest site. Nu garantam nimic, Nu promitem nimic, Va oferim spre download, le folositi daca va merg e ok daca nu e bine si asa. Coduri Counter strike Source nu sunt create de noi sunt gasite prin cautari in google.

Coduri steam nedetectabil

Aveti mai jos un cod pentru steam nedetectabil, aceste coduri contin mai multe coduri, wall, aim, speed, etc… Coduri steam nedetectabil. Poate fi folosit pe clientul steam dupa ce ati intrat in counter strike: Read more »