Tag Archives: counter strike

Tutorial Tinta Mica

M-am gandit sa fac un tutorial in care sa va explic cum sa aveti tinta cat mai mica in jocul Counter-Strike 1.6.Deci sa incepem:
1.Marimea tintei
Pentru a avea cea mai mica marime a tintei bagati asta in consola sau in config:
cl_crosshair_size "1"
cl_dynamiccrosshair "0"

Info:
– Puteti accesa consola la intrarea in Counter-Strike apasand butonul ~
– Config.cfg il gasiti in C:/ sau D:/Cs/cstrike/config.cfg

2.Rezolutia jocului

Read more »

Download Addon Respawn

Acesta este un addons simplu pentru modul Respawn, Nu trebuie sa faceti multe configurati, il instalati ca pe oricare altul, addonsul va rula fara probleme, este un addons care nu face lag si poate fi folosit foarte usor.

Contine:
AmXModx 1.76.3387
MetaMod 1.19.0.0

Download Addons Respawn fara lag

Download_addons_respawn

Lj script 7 strafes

Cautand pe Fpsbanana am dat peste un nou script pentru LJ scriptul este dat mai jos, dar daca doriti mai multe explicati despre el si detali puteti sa accesati fpsbanana si sa va informati mai bine, Pentru cunoscatori scriptul se trece in cfg si se salveaza. Read more »

Download CS Dedicated Server

Download server de cs gata facut, cautand pe un site de file hosting am dat peste un server de cs gata facut asa ca m-am gandit sa il postez aici poate va ajuta pe unii cu ceva. Serverul nu este creat de mine sau oricare membru al staff-ului cstriketutorial.info ci este creat de userul care l-a uploadat. Sper sa va ajuge cu ceva Read more »

Ce Este Counter strike ?

Ce este counter strike?

Ce este counter strike? de cand a aparut ? ce vrea sa insemne ? aflam mai jos.
Counter-Strike este un first-person shooter(FPS), in care se lupta Teroristi cu Politisti (lupta eterna intre bine si rau. Lupta incepe pe o harta creata de un (mapper) unde fiecare echipa apar simultan (spawn) si trebuie sa indeplineasca unele obiective “Astea depind de harta” pe unele harti Teroristi trebuie sa planteze bomba si sa o protejeze pana explodeaza, pe altele Couteristi trebuie sa Salveze ostateci asta facand jocul for fight.
Cat de real este jocul counter strike? Read more »