Gazduire web pentru site-ul tau.


De curand am intrat intr-o mica colaborare cu o firma de gazduire web si anume ShopHost, Aceasta firma ofera servicii de gazduire web de calitate, Noi avem o mica colaborare cu ei dupa cum vedeti si in posturi avem bannerele lor, Asa ca ne-am gandit sa facem si acest post, Daca aveti nevoie de gazduire web de calitate si la preturi accesibile puteti sa ii alegeti pe ei.

Planuri gazduire web – puteti sa alegeti oricare din planurile de gazduire web, planuri pentru toate buzunarele dupa parerea mea,  De curand am fost anuntat ca cei ce comanda gazduire web de la shophost.ro vor fi ajutati sa isi mute site-ul la ei si anume Migrare gratuita, deocamdata cstriketutorial nu este hostat la ei, speram ca in luna februarie sa ne mutam pe serverele lor.
LE: cstriketutorial e acum hostat de shophost.ro.
Sa luam totul pe scurt, Daca aveti nevoie de:

Gazduire web de calitate
– Support de calitate si la orice ora/zi, Support-ul il primiti de luni pana duminica intre orele 08:00 – 00:00.
– Uptime de 98% garantat
– Pentru ei clienti sunt pe primul loc, Personal am un singur site la ei si in curand se vor muta si altele, dar nu am avut absolut nici o problema pana acum.

Cei ce doresc gazduire web de calitate cu un uptime si support bun le propun sa incerce serviciile oferite de ShopHost Nu o sa va para rau.


Comments are closed.